GroeneHartslag - Specialist in IK EN WIJ ontwikkeling
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Coaching voor mannen

In de wereld van vandaag is steeds minder ruimte voor mannelijkheid. Waar is de man nog goed voor? Is hij nog wel nodig? Wij mannen zijn vaak van jongs af aan omringd door vrouwelijke energie en vrouwelijke rolmodellen. Vaders waren simpelweg te vaak afwezig.

Er ontbreekt dus iets vitaals in de binnenwereld van mannen. Daarbij zijn velen van ons van nature niet gewend om over onze emoties te spreken, of gevoelens te delen. Zo kan het gebeuren dat je (bewust of onbewust) worstelt met gevoelens van “er niet mogen zijn”, verlatenheid, onmacht of frustratie.

Het ligt voor de hand om de oplossing te zoeken in de buitenwereld of in materiële zaken, zoals bijvoorbeeld die stoere motor of die mooie minnares.

Uitvluchten die eigenlijk niets opleveren, ze nemen de gevoelens van onmacht en de terugkerende frustraties niet weg. En de relaties die er echt toe doen (zoals die met je kinderen of partner) worden er vaak ook niet beter op.

Je kunt zelf de sleutel omdraaien die de deur opent naar jouw eigen innerlijke kracht.

Zijn één of meer van deze stellingen op jou van toepassing?

En wil je graag

Onze coaching voor mannen richt zich op balans, kracht en vrijheid.

Dat begint met het verkennen van de ‘triggers’ die (voor een groot deel) jouw eigen gedachten en emoties veroorzaken. Als je eenmaal weet waar deze voor staan, waar ze vandaan komen, kun je jezelf bevrijden.

Ik, Jaap de Vries, werk al 16 jaar als trainer, outdoorcoach en Analytisch therapeut. In de loop der jaren heb ik ondervonden dat, naast het 1 op 1 gesprek in ons atelier, outdoorcoaching uitermate goed uitpakt bij mannen. We trekken de natuur in voor een stevige wandeling, en als er behoefte aan is nog een fysieke activiteit zoals vliegeren(powerkiten), houthakken of boogschieten.

Jaap is slechts een gids, een mede-avonturier. Hij lost niets voor je op, je doet zelf het ‘werk’.

Je komt meteen los van de dagelijkse beslommeringen, en van je gangbare denkpatronen. Het maakt het heel makkelijk om in vertrouwen wat meer over jezelf te delen. En dieper te reflecteren. We komen veel sneller tot de kern dan bij klassieke life coaching of psychotherapie.

Wat levert coaching voor mannen jou op?

Na een kort traject ben je in staat om

“Een man die nooit door de hel van zijn hartstochten is gegaan, heeft ze ook nooit overwonnen.” – Carl Gustav Jung

Coaching voor mannen samengevat

EVOLUEER op jouw ouder(s) en/of verzorger(s), “onze voorgangers”, en wees trots op jezelf dat je daarbij jouw kind(eren) en kleinkinderen BEHOED voor het doorgegeven van kwetsingen en kwellingen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Vraag je je af of analytische therapeutische coaching van Jaap jou ook zou kunnen helpen?

Neem direct contact op