GroeneHartslag - Specialist in IK EN WIJ ontwikkeling
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Voor teams

We geven veel aandacht aan de bovenstromen van de organisatie. We focussen op wat direct zichtbaar is, zoals de organisatiestructuur en de inhoud van het werk. Daarbij vergeten we vaak de onderstromen. Terwijl die voor de mensen in je organisatie nog veel belangrijker zijn.

De onderstromen zijn cruciaal voor de motivatie, energie en betrokkenheid van je team. Daarom breng ik ze in beweging. Zodat het team zijn authenticiteit en bezieling (terug)vindt.

Door samen te beleven en ervaren, kijkt iedereen ineens anders naar de ander en naar zichzelf. Het schept verbinding. En respect voor elkaars persoonlijkheid, inzichten en vaardigheden.

Tip! Combineer de kosten van het teamuitje met die van je opleidingsbudget!

We bereiken dat met drie pijlers:

Thema’s

Voor teams heb ik een aantal thema’s ‘op voorraad’. Deze thema’s vormen samen met de bijbehorende werkvormen een kant-en-klaar pakket. Daarin zijn de werkvormen volledig toegespitst op het thema. Ze zijn een beproefd en effectief middel voor het bijbehorende thema. De kant-en-klare pakketten hebben een positieve impact in iedere organisatie.

Thema’s op maat

Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Je kiest zelf een thema, waarbij we de werkvormen zoeken die het beste passen bij jouw team. Je zet ze in als bouwstenen rondom het thema waaraan je wil werken. Zo stel je een pakket samen dat helemaal is afgestemd op jouw organisatie.

Jaap heeft een groot oplossend vermogen waardoor de cliënten en wij weer sterker en bewuster in het leven staan. We zijn ons bewust geworden van ons handelen en het effect daarvan.
Opdrachtgever: Gemeente Zuidplas, afdeling Werk en Inkomen.