GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Bij welke signalen

Signalen die jou wakker moeten schudden en die je erop wijzen dat je het contact met je innerlijk verloren bent, zijn bijvoorbeeld: een midlifecrisis, ongelukkig op je werkplek, chronische vermoeidheid, relatie conflicten, narcistisch mishandeld, onbegrepen lichamelijke klachten, Long Covid19, overgewicht (obesitas), burn-out, conflicten met je leidinggevende, lastige opvoedingskwesties, verlies van een geliefde, fibromyalgie, familie conflicten, strubbelingen in relatie(s), onzeker zelfbeeld, eetproblemen, depressie, traumatische religiebeleving, whiplash, gebrek aan levensvreugde, prikkelbare darmsyndroom, verslaving en angsten. Kortom: alle moeilijkheden die jou doen vastlopen in je leven.

Het vergt moed om je eigen groeiproces in gang te zetten. Maar soms is dat nodig, omdat het dan even niet vanzelf gaat. Probeer het dan niet alleen. Je zult ervaren dat je een blijer, gelukkiger en gezonder mens wordt.

Jaap heeft als ervaringsdeskundige en analytisch therapeutisch coach, het pad van herstel van Burn-out, mikpunt van psychopathie en onverklaarde lichamelijke klachten zelf gelopen.

Signalen uitgelicht waarbij herstel zeker mogelijk is: