GroeneHartslag - Specialist in IK EN WIJ ontwikkeling
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Over mij

Jaap de Vries
Coach met een groene hartslag

Ik ben trotse vader van twee volwassen kinderen, opa en heb een liefdevolle relatie met mijn vriendin, spiritueel humanist, trainer en beroepscoach. Jarenlang in het commerciële bedrijfsleven gewerkt en ook nu zelfstandig ondernemer.

Ruim veertien jaar werk ik nu als analytisch therapeut & coach. Ik heb ruim achttien jaar ervaring in het coachend begeleiden van individuen en teams.
Tijdens de opleiding Analytisch therapeut, met specialisatie tekenanalyse, heb ik een eigen leertherapie doorlopen. Ik ontwikkelde een zelf-analyserend vermogen en daarmee mijn sensitiviteit voor de binnenwereld van anderen.
Dit is een verschil met cognitieve gedragstherapeuten: zelfanalyse maakt geen deel uit van de opleiding van een cognitief therapeut.

Als projectuitvoerder van een landelijk stimuleringsprogramma heb ik jarenlang jongeren van allochtone afkomst met problemen begeleid in hun re-integratietraject. In deze programma’s combineerden wij arbeid en werkervaring met trainingen in sociale vaardigheden, creativiteit, motivatie en psychologische coaching.

Ik heb ook ruime ervaring en kennis als outdoor coach. Om die reden kan ik zowel individueel als voor teams veel verschillende werkvormen inzetten. Mijn kracht is die veelheid aan werkvormen en mijn brede deskundigheid.

Naast professionele kennis en ervaring, neem ik een waardevolle rugzak mee met ervaringsdeskundigheid. Dankzij de flinke hobbels die ik in het leven heb overwonnen, hecht ik veel belang aan zijn wie je werkelijk bent.

Kennis maken? Graag! Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek.