GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Over mij

Jaap de Vries
Jungiaans therapeut & coach met een groene hartslag

Ruim achttien jaar werk ik nu als analytisch therapeut en coach van individuen en teams. Ik ga daarbij vaak de natuur in. Buiten zijn en natuurbeleving maak ik zoveel mogelijk onderdeel van een begeleidingstraject.

Ervaringsdeskundige

Naast professionele kennis en ervaring, neem ik een waardevolle rugzak mee met ervaringsdeskundigheid (Lees hier meer over). Dankzij de flinke hobbels die ik in het leven heb overwonnen, hecht ik veel belang aan zijn wie je werkelijk bent. Als therapeut én ervaringsdeskundige ben ik van dienst voor mensen met  psychische- en onverklaarde lichamelijke klachten om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Analytisch therapeut

Tijdens de opleiding Analytisch Therapeut, met specialisatie Tekenanalyse, heb ik een zelf- of leeranalyse doorlopen. Ik ontwikkelde een zelf-analyserend vermogen en daarmee mijn sensitiviteit voor de binnenwereld van anderen. Dit is een verschil met de opleiding voor psycholoog of cognitief gedragstherapeut, waar zelfanalyse geen onderdeel van uitmaakt.

Deskundigheid en accreditatie

In het kader van ‘lifelong learning’ na mijn opleiding(en) volg ik ieder jaar trainingen, bij- en nascholingsdagen. Lees hier meer over!

Outdoor coach en instructeur

Ik heb ook ruime ervaring en kennis als outdoor coach en instructeur bij GroeneCoachingvoorTeams.nl. Om die reden kan ik zowel individueel als voor teams veel verschillende werkvormen inzetten. Mijn kracht is die veelheid aan werkvormen en mijn brede deskundigheid.

Mijn zingeving of hogere doelen:

En niet onbelangrijk:

Kennis maken? Graag! Neem contact op voor een oriënterend gesprek.