GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Over Anita de Jong

Jungiaans therapeut, coach en trainer

“Het voorrecht van je leven is om te worden wie je werkelijk bent.” Carl Jung

Mijn loopbaan en levensloop zijn erg dynamisch geweest. Het heeft mij veel uitdagingen gegeven, waarvan ik veel heb geleerd. Ik heb een zoektocht afgelegd naar mijzelf, door te luisteren naar mijn gevoel en intuïtie.  Het heeft mij geleid naar mijn doel in dit leven om als Jungiaans Analytisch Therapeut mensen van dienst te zijn met de zoektocht naar zichzelf.

Analytisch therapeut en ervaringsdeskundige

Door mijn nieuwsgierigheid naar wat mijzelf en de mens beweegt en hoe ik een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de mensen om mij heen, ben ik de opleiding tot ‘Jungiaans Analytische Therapeut’ bij het Jungiaans Instituut in Nijmegen gaan volgen.

Tijdens deze opleiding ben ik mijn onbewuste gaan ontdekken. Het heeft mij geholpen sterker in mijn schoenen te staan, voor mezelf op te komen en om in vervelende situaties dicht bij mezelf te blijven. Om te worden en te zijn wie ik ben. Deze ervaringen en mijn ervaringen vanuit het bedrijfsleven wil ik graag inzetten om jou te helpen bewuster van jezelf te worden en te ontdekken wie je bent, je helpen je kracht te ontwikkelen om te zijn wie je werkelijk bent.

“Ik ben niet wat mij is overkomen. Ik ben wat ik kies om te worden.” Carl Jung

Deskundigheid en accreditatie

Natuur en dieren hebben altijd al een enorme aantrekkingskracht op mij gehad. Met name van paarden heb ik veel geleerd. Er zijn een aantal bijzondere, belangrijke paarden mijn spiegel geweest. Naast dieren en de natuur heb ik ook een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mijzelf ontwikkeld door middel van vele opleidingen op verschillende kennisgebieden. Ik blijf werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling en aan het uptodate houden van mijn expertises door regelmatige bijscholing.

Coach en trainer

Naast mijn werk als Analytisch Therapeut heb ik ook ruime ervaring als coach en trainer op het gebied van leiding geven en persoonlijke ontwikkeling voor verschillende organisaties en functies.

Commerciële ervaring in het bedrijfsleven

Ik heb veel verschillende functies bij een commercieel opleidingsinstituut vervuld. Dit heeft mij veel ervaring gebracht op organisatorisch en sociaal gebied. Door de samenwerking met onder andere sales, managers, IT’ers en het coachen en managen van een operations team.

En niet onbelangrijk: