GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

On-line video-coaching

Uniek; écht contact in je eigen omgeving!

Hoewel er niks boven écht contact in 1 op 1 (begeleiding) gesprekken gaat, in ons atelier of buiten in de natuur, zijn mijn cliënten en ik erg blij met de mogelijkheid van videobellen.

De mogelijkheid van videobellen met creatieve werkvormen is er voor meerdere “doelgroepen”. De hulp- inzichtvraag, insteek of toepassing is of kan uiteraard anders zijn, maar ondersteuning is altijd mogelijk met hetzelfde aanbod.

Het gevangen-gevoel

De beperking van bewegingsvrijheid en het gebrek aan een normaal, menselijk sociaal contact, dat is wat waarschijnlijk het meeste raakt. Ervaar jij, jouw familielid of vriend dat ook zo?

Ben jij  door omstandigheden “veroordeeld tot thuis  zitten”?  Ervaar je een gemis aan het uiten van jouw gevoelens en ervaringen? “Verlies, de confrontatie met jezelf, verwarde emoties, boosheid, ergernis, stress, angst, de verveling, verontwaardiging, de onzekerheid over morgen, hoop, wanhoop, verdriet en “niet gehoord en gezien worden”?
Dit zijn de meest gehoorde symptomen. Om te beginnen is het belangrijk te erkennen dat dergelijke emoties normaal  zijn en er ook mogen zijn. Wanneer dit wat langer aanhoudt brengt deze situatie je waarschijnlijk in gevaar voor depressie, angsten of andere ziekten. (vooral voor hen die alleen wonen).

Alle reden dus om je gevoelens te uiten!

Dit kan via videobellen met als extra mogelijkheid dit te combineren met thuis kunst maken. Gevoelens en ervaringen uitdrukken door middel van creativiteit zoals ; het werken met afbeeldingen, tekenen en schilderen.
Note:  Je hoeft  NIET creatief te zijn! Het gaat om “de innerlijke beleving” en niet om de artistieke kwaliteit van de creatieve vorm!

Neem contact op om te horen hoe we de on-line videosessies met creativiteit vorm geven!

Met onze échte aandacht ondersteunen wij jou om in-zicht te verkrijgen wat er speelt.

Resultaat?

Een actieve mogelijkheid om aan je eigen gezondheid te werken. Regie, psychische ruimte, innerlijke rust en vitaliteit.

Ervaring van een deelnemer:
Elke keer kijk ik weer uit naar de sessie met Jaap. Ik vond het allemaal interessant.
Al was het onderwerp beladen, het uiten via de creatieve werkvorm, het gesprek hierover en het delen van mijn (soms wel donkere) gedachten blijkt ieder keer weer opluchtend te werken!

Videobellen kan via Skype, Whatsapp, Zoom of Teams