GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

MVO ondernemen

Als ondernemer van GroeneHartslag streef ik ernaar om een balans te vinden tussen drie P’s: People, Planet en Profit. Bij behalen van Profit (winst) houd ik rekening met het effect van mijn onderneming op het milieu (Planet) en de mensen binnen en buiten de organisatie (People).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor mij geen eindpunt. Ik zoek voortdurend naar reële manieren om duurzaam en maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Vanuit mijn authenticiteit en bezieling

Ik ben van mening dat een gezonde economie, ecologisch duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuzes geen opties moeten zijn, maar de basis. Wij hebben zelf de sleutel in handen tot een economie waarin het draait om de werkelijke behoeftes van mensen.

We moeten ons leven niet inrichten in dienst van de politiek, religie of de wetenschap. Het startpunt is ons bewustzijn, onze authenticiteit. Dat is waar ik me met GroeneHartslag met onverdeelde aandacht voor inzet.

Samenwerken?

Ben jij een zelfstandige professional of organisatie die graag wil samenwerken? Denk je dat we elkaar kunnen aanvullen en inspireren? Dat we in co-creatie meer waarde kunnen bieden? Neem contact met me op!