GroeneHartslag - Specialist in IK EN WIJ ontwikkeling
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Mentale impact van de corona crisis onder ogen zien en aanpakken!

Voel je je continu onrustig? Heb je aldoor het gevoel dat er iets ergs gaat gebeuren, zonder te kunnen benoemen wat dat zal zijn? Doe je van alles om er vat op te krijgen, maar het gaat niet weg? Je ervaart dan mentale stress, die veroorzaakt wordt door ‘diffuse angst’. In tegenstelling tot concrete angst, kun je de bron van diffuse angst niet traceren. Je hebt angstgevoelens, maar kunt niet benoemen waarom je ze precies hebt. Het is een algeheel onrustig gevoel, dat geen duidelijke oorzaak heeft.

Symptomen diffuse angst

Naast gevoelens van onrust en onbestemd naderend onheil, zijn er meer symptomen die wijzen op diffuse angst, te weten:

Mentale impact van de coronacrisis

Nu veel mensen in deze coronacrisis worden geconfronteerd met onzekerheden over werk, inkomen en gezondheid, kunnen diffuse angstgevoelens heviger en frequenter zijn. Het kan zelfs zo zijn dat je er geen last van had, maar dat ze bij je opspelen sinds corona. In beide gevallen is het van belang ze serieus te nemen en helende aandacht te geven. Doe je dat niet, dan is de kans op psychische klachten aanmerkelijk groter.

GroeneHartslag kan jou helpen om je onrust en angst onder ogen te zien en te reduceren. Je hoeft het niet alleen te doen!

Methode van GroeneHartslag

Op welke manier kan begeleider /coach Jaap de Vries  jou helpen? Welke tools heeft hij tot zijn beschikking? (zie ook de relevante blogartikelen!)

Resultaten

Wat levert begeleiding/coaching jou op? Wat kan Jaap met jou bereiken?

Laat de crisis niet uitmonden in een ramp voor je gezin. Gun jezelf om te leven in plaats van te overleven. Je zult merken dat je creativiteit weer gaat stromen als de mentale belemmeringen van je diffuse angst zijn opgeheven.

Meer weten? Neem contact op met Jaap!