GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Vergader- horecalocatie en teambuilding de Reeuwijkse Hout

Midden in het Groene Hart, binnen de vierkant, Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Den Haag, ligt in een polder, restaurant en vergaderlocatie, de Reeuwijkse Hout, Bodegraven – Reeuwijk.

Deze vestiging, halverwege tussen Utrecht en Rotterdam, vlak bij de snelweg A12 bevindt zich aan de rand van het Reeuwijkse Plassengebied. Dat maakt deze locatie zeer geschikt als uitvalsbasis voor meerdaagse trainingen, team-, bedrijfsuitjes en actief vergaderen.

Horeca en vergaderlocatie de Reeuwijkse Hout

Horeca en vergaderlocatie de Reeuwijkse Hout

De Reeuwijkse Hout is gelegen aan het water en in het restaurant heerst een gezellige en ontspannen sfeer.

De vergaderlocatie Reeuwijkse Hout – Meetings is uitstekend voor vergaderingen en presentaties. De ruimtes beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om uw meeting soepel te laten verlopen.

Reeuwijkse Hout – Meetings beschikt over twee professioneel ingerichte vergaderzalen, van verschillende groottes. De vergader- conferentiezalen kunt u voor één of meerdere dagdelen huren, met een uitloop van 20 minuten. Bekijk de foto’s van de vergaderruimtes bij Impressie.

Actief vergaderen; teamontwikkeling, brainstormsessies of vergaderbreak, een meerwaarde!

De meerwaarde van een succesvol vergadermoment of informeel overleg is het ondernemen van activiteiten die vanuit saamhorigheids of als metafoor in relatie staan tot vergaderdoelen. Wil je tijdens of na het vergaderen nog iets anders of extra’s doen?

Restaurant de Reeuwijkse Hout en GroeneHartslag informeren elkaar en werken intensief samen om uw teamevenement tot een succes te maken

Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden met onze Ervaren = Leren activiteiten of thematrainingen. Deze activiteiten zijn voor een deel zowel binnen- als buiten toepasbaar! Waarbij het recreatiegebied nabij de vestigingen uitstekende mogelijkheden biedt om buiten te zijn!

Foto impressie vergader- en buitenlocatie Reeuwijkse hout