GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Counseling- therapieruimte en atelier in Reeuwijk

De reguliere 1 op 1 coachingsessies vinden plaats in ons atelier. Een ruimte waar je in alle veiligheid open en vrij kunt uiten en vertellen wat je meemaakt en bent overkomen! Ontspanningsmethodes en de creatieve werkvormen; verbeelden, tekenen en  schilderen ondersteunen je hierbij.

Uniek!  In je eigen omgeving videobellen met creatieve werkvormen?
Hoewel er niks boven écht contact in 1 op 1 (begeleiding) gesprekken gaat, in ons atelier of buiten in de natuur, zijn mijn cliënten en ik erg blij met de mogelijkheid van videobellen. Lees hier meer over de mogelijkheden van on-line videobellen

Imaginatie

Bij counseling of therapiegesprekken in het atelier of wandelgesprekken in de natuur werk ik vaak met beelden of visualisaties. Deze vorm van werken brengt vaak dat wat moeilijk bespreekbaar is naar de oppervlakte. Cliënten ervaren dit soort creatieve werkvormen als ontspannend en zeggen er nieuwe inzichten door te krijgen. Daardoor zijn er steeds meer coaches en therapeuten die deze aanvullende methodes omarmen.

Wat is het effect van creatieve werkvormen?

Door je over te geven aan je creativiteit, neem je even afstand van de problemen en bezorgdheid waar je hoofd zo vol mee zit. Op dat moment werk je aan jezelf op een heel ander niveau. Waardoor je vervolgens je eigen situatie in een heel nieuw licht kunt zien en waarbij nieuwe energie en bezieling wordt vrijgemaakt.

Bij GroeneHartslag worden middels diverse werkvormen emotionele conflicten of verdrongen (psychisch traumatische) ervaringen inzichtelijk en bespreekbaar gemaakt.

Impressie