GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Fysieke leer-, ervarings- en voel werkvormen

Onderliggende oorzaken van “mentaal niet kunnen groeien en transformeren” moeten soms vanuit een heel andere invalshoek gezocht en gevonden worden. Bij individuele therapie en coaching maak ik, naast mijn verbale communicatie en deskundigheid, wanneer daar aanleiding toe is, gebruik van verschillende ‘fysieke’ leer- werkvormen om jouw “bewustzijnstroom” en “lichaamsbewustwording” te activeren.

Jouw “bewustzijnstroom” is de ‘stroom’ van gedachten, herinneringen, bewuste en halfbewuste gevoelens, stemmingen, verlangens en associaties die kenmerkend zijn voor het mentale proces en waarmee we je natuurlijke karakter van binnenuit trachten te ontrafelen!

Samen bespreken we welke mix van werkvorm(en) aanvullend het beste bij jou past. Er is voldoende keus:

Avontuurlijk en in de buitenlucht (Adventure Therapy | Nature)

De combinatie van bovenstaande activiteiten zijn altijd een middel om ons doel te bereiken: jouw authenticiteit, bezieling en het uiteindelijke doel; zingeving in jouw leven . Ze maken contact met jouw diepere lagen. Door ontspanningsoefeningen, voelen van het lichaam met boogschieten of powerkiten, wandelen, koud water zwemmen of de natuur te beleven, komen de beelden los van de ervaringen die jij hebt opgeslagen in je diepere lagen. Door in gesprek te gaan over die beelden, begin je aan je eigen helingsproces.

Jaap vergrootte tijdens de gesprekken mijn zelfinzicht door goed te luisteren, te analyseren, originele vragen te stellen en opdrachten te geven. Het liet me nieuwe grond onder de voeten voelen en nieuwe handvatten in mezelf vinden. Daarmee sta ik sterker in het leven en voel me beter.
Mart