GroeneHartslag - Specialist in IK EN WIJ ontwikkeling
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Diepte psychologie voor de manager

Als eigenaar en ondernemer van jouw organisatie, HRM’er, manager of leidinggevende heb je dagelijks te maken met medewerkers met diverse vragen of gedrag. Jij wilt met maximale rendement en betrokken medewerkers resultaten behalen. Met deze persoonlijke ontwikkelingstraining: Diepte psychologie voor managers, leer je, je eigen gedrag te duiden, en het bewuste en het onbewuste menselijk gedrag in je organisatie te observeren en te interpreteren.

Het begint bij jouzelf, ben jij bezig met jouw bedoeling en leef jij jouw medewerkers (als een goed ouder) voor? Zeker in deze tijd is een goede manager, een peoplemanager!
Weet jij welke richting je op wilt met jouw organisatie? Wat communiceer jij over je/de bedoeling van jouw organisatie?

De persoonlijke ontwikkelingstraining: Diepte psychologie voor managers is er voor iedereen die verantwoordelijk is voor een team van mensen. En voor hen die willen weten hoe ze zichzelf en andere mensen kunnen doorgronden en in beweging kunnen krijgen.

In de Jungiaanse psychologie betekent “De schaduw”, dat deel van “het onbewuste” welke bestaat uit verdrongen zwakheden, tekortkomingen, frustraties en instincten.

Onderwerpen die aan bod komen

Ook goed om te weten!

Niet iedere medewerker is geschikt om (in zelfsturende teams) zelf inhoud aan zijn of haar werk te geven en daarin verantwoordelijkheid te nemen. Structuur verstrekken geeft ook veiligheid en rust.

Er zijn veel mensen die beter functioneren in een situatie waar structuur is.

Juist daarom is het belangrijk dat je, je verdiept in het individu. Ontdek wat de persoonlijke hulpbronnen zijn die jouw medewerker nodig heeft. Zodat hij of zij hieraan richting kunnen geven.

Gemiddelde tijdsbesteding:

Resultaat voor de authentieke manager:

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze persoonlijke ontwikkelingstraining.