GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Deskundigheid

Analytische (Jungiaanse) therapie & Stressortherapie

Gedragstherapie, psychologische en psychiatrische principes en medische pathologie worden gecombineerd met symboliek, werken met dromen, tekeningen en actieve imaginaties, religie, filosofie en spiritualiteit, mythologie, alchemie, lichaamsbewustzijn en hypnose om zo de zielsprocessen van de mens te kunnen duiden.

Accreditatie en beroepsverenigingen

Met het oog op de voortdurende kwaliteitsverbetering en bevordering van vakbekwaamheid in mijn beroepsuitoefening ben ik geregistreerd en aangesloten bij de volgende organisaties.

Pedagogisch Psychologisch Centrum

Dit centrum verzorgt de 4 jarige post HBO / universitaire deeltijdopleiding tot Analytisch Therapeut. Lees hier meer over mijn registratie, studie eisen, leeranalyse, beroepsvereniging en andere onderwerpen.
Het streven naar een positieve innerlijke transformatie vraagt om een geïntegreerde werkwijze. Daarbij begeleid ik vanuit een holistische visie op mensen. Ik put daarbij uit onderdelen van:

– Jungiaanse (diepte) psychologie – Psychosynthese – Mindfullness en visiualisatie
– Systemisch werken – Creatieve- en actieve werkvormen – Voice Dialog
– De helende kracht van de natuur – Cognitieve RET methode – Dagdroom therapie


In het kader van ‘lifelong learning’ na de opleiding volg ik ieder jaar trainingen, bij- en nascholingsdagen:

Vereniging Tekentaal

De beroepsvereniging voor:

De vereniging behartigt de belangen van deze beroepsgroepen. Lees hier meer over mijn registratie, studie eisen, beroepsvereniging en andere onderwerpen. Na de opleiding bij het PPCH volgde ik bij dit centrum de studie, bij- en nascholingsdagen:

Terug naar “Over mij”