GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Cliënt ervaringen

Opdrachtgever(s) aan het woord:

Wat zeggen opdrachtgevers over GroeneHartslag? Een greep uit de klantervaringen.

Opdrachtgever: Gemeente Zuidplas, afdeling Werk en Inkomen

Het valt niet mee om het in één zin te benoemen: een plezierig coachend contact met een groot oplossend vermogen waardoor de cliënten en wij weer sterker en bewuster in het leven staan, en we bewust zijn geworden van ons handelen en het effect daarvan.
Wij zijn te allen tijde bereid een goede referentie te geven als het gaat om de kennis en kunde van GroeneHartslag.

Cliënten aan het woord:

Jaap heeft mij, door zijn technieken en inzichten aangaande het gevoelsleven, geholpen om de knoop in mijn gevoelsleven te ontwarren.
Deze benaderingswijze heeft op een effectieve manier het onverwerkte verdriet in mijn gevoelsleven, helpen zien en op een volwassen manier te verwerken.
Peter

 

Door de cognitieve begeleidingstechnieken in de reguliere GGZ- gezondheidszorg kwam ik niet verder. Door de aanpak/benadering van de dieptepsychologie heb ik een verdiepingsslag kunnen maken in het proces waar ik al mee bezig was……
Juist, door samen met Jaap meer op zoek te gaan naar de onbewuste kanten die in mij een grote rol hebben gespeeld
Jorien

 

Jaap, ik heb veel aan je hulp gehad en vond het ook gewoon erg leuk om met jou en op deze manier te werken. Ik vind nog steeds erg bijzonder dat dat creatieve proces zo diep doorwerkt! Ik heb geleerd naar mezelf te kijken als mooi mens en tegelijkertijd heb ik ook de schaduwkanten die daarbij horen kunnen accepteren.
De gesprekken heb ik als een verrijking voor mezelf ervaren en ik zou iedereen gunnen om op deze prettige en eerlijke manier geholpen te worden!
Sonja

 

Doordat ik de kern van mijzelf heb ontdekt, kan ik nu écht vanuit mijzelf communiceren. Ik heb een open houding gekregen, waardoor ik goed en oprecht met anderen en met mijzelf contact kan maken. Een ander belangrijk doel dat ik dankzij Jaap heb bereikt is het maken van keuzes. De persoonlijke coaching heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk besef wat ik wil, wat mijn doelstellingen in het leven zijn.
Eindelijk heb ik geleerd voor mijzelf te kiezen: ik durf assertief te zijn en tegelijkertijd hulp te vragen als ik die nodig heb.
Elwin

 

‘Bij Jaap merkte ik hoe hij tijdens de gesprekken hielp om mijn zelfinzicht te vergroten door goed te luisteren, te analyseren, originele vragen te stellen en opdrachten te geven. Het liet me nieuwe grond onder de voeten voelen en nieuwe handvatten in mezelf vinden. Daarmee sta ik sterker in het leven en voel me beter.’
Mart

 

Tijdens de bijeenkomsten besefte ik steeds meer dat de onderdrukte gevoelens uit mijn jeugd verwerkt moesten worden om te kunnen herstellen. Mijn lichamelijke klachten verdwenen na het uiten, ervaren en beleven ervan. Steeds meer kon ik mijzelf worden.
Maaike