GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Werk- en carrièrecoaching

Een haat-liefde verhouding met werk of onze werkgever, wie kent het niet? Op ons werk draait het allemaal om onze kwaliteiten, maar we worden er ook volop geconfronteerd met onze tekortkomingen.
Je wordt geacht jezelf te laten zien, uit te blinken. Maar dit kan of lukt niet altijd. En je wilt jezelf ontwikkelen. Op een manier die bij jou past. Lukt dat niet, dan kun je in een negatieve spiraal terechtkomen.

Zijn één of meer van deze stellingen op jou van toepassing?

Hoe gaat het verder met mijn inkomen?
Mijn baan?
Mijn onderneming?
Met de prijzen?
Gaan straks de belastingen drastisch omhoog?
Komt er een tweede corona golf?
Hoeveel maanden – jaren gaat dit nog duren?

Of spelen onderstaande stellingen bij jou een rol?

Als je hierop ‘ja’ hebt geantwoord, betekent dat je je op een sleutelmoment bevindt. De signalen of symptomen die je nu ervaart kun je opvatten als een (welkome!) wake-up call. Het is tijd om voor je zelf te kiezen.

Een ontslag of een burn-out wordt achteraf vaak beschouwd als een cadeau. Blijkbaar was er een stevige wake-up call nodig: tijd om voor jezelf te kiezen…..

Dit is het moment om jouw innerlijke kracht terug te vinden en te gaan werken aan een toekomst die jou op het lijf geschreven is.
Via analytische coaching kan ik je helpen die wake-up call te onderzoeken. Welke onbewuste processen en gedachtenpatronen gaan erachter schuil? Waardoor raak jij nu precies geblokkeerd?

Nummer één prioriteit is om jou in contact te brengen met je ‘zelf’. Met andere woorden: je gaat spreken vanuit je aangeboren innerlijke drive, je diepste wezen. Volgens Carl Jung heeft ieder mens een aangeboren drang tot persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Cliënten staan vaak versteld van wat er allemaal aan het licht komt. Maar nog meer van hoe ze zichzelf kunnen helen.

Ik, Jaap de Vries, ben ruim 15 jaar werkzaam als analytisch therapeutisch coach voor individuen, teams en organisaties. De basis van mijn methode is de analytische (diepte)psychologie van Carl G. Jung, gecombineerd met de universele levenslessen en oefeningen uit Oosterse wijsheid, meditatie en de natuur. Ik gids mannen en vrouwen in hun proces, vaak tijdens een stevige wandeling in de buitenlucht.

Jaap is slechts een gids, een mede-avonturier. Hij lost niets voor je op, je doet zelf het ‘werk’..

Wat levert analytisch therapeutische coaching jou op?

Na een kort traject

GroeneHartslag coaching voor werk & carrière samengevat

Wil je meer weten over onze werkwijze? Vraag je je af of deze analytisch therapeutische coaching iets voor jou is?

Neem contact op met Jaap