GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Coaching voor vitaliteit

Een tijdje uit de running zijn of een langere periode niet goed in je vel zitten heeft vaak een diepe impact op onze psyche. Het lijkt wel of zelfs de kleine dagelijkse taken zwaarder worden. Onze motivatie, energie en veerkracht gaan omlaag.

Dit is een volkomen normaal verschijnsel. Het komt veel voor bij mensen die te maken hebben met

Vaak brengt de situatie zelf al een moeilijke periode mee, waarin je zelfbeeld een knauw krijgt. Je bent dus al minder veerkrachtig. Het kost je meer moeite jezelf te zijn. Angsten, onzekerheden, frustraties, en mogelijk ook lichamelijke klachten steken nu veel sneller de kop op.

Al deze klachten zijn echter een duidelijke aanwijzing. Beschouw ze als een wake-up call. Tijd om actie te ondernemen!

Een moeilijke periode of grote tegenvaller blijkt achteraf vaak een cadeau. Het is een wake-up call, een push om (nu écht) voor jezelf te kiezen.

Onze coaching is zo ingericht dat we de wake-up call onderzoeken. Welke onbewuste processen en gedachtenpatronen gaan erachter schuil? Waardoor raak jij nu precies geblokkeerd?

De nummer één prioriteit is om jou in contact te brengen met je ‘zelf’. Met andere woorden: je gaat spreken vanuit je aangeboren innerlijke drive, je diepste wezen. Volgens Jung heeft ieder mens een aangeboren drang tot persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Cliënten staan vaak versteld van wat er allemaal aan het licht komt. Maar nog meer van de manier waarop ze zichzelf kunnen helen.

Dit is waarom werkgevers, instanties en individuen ons benaderen voor vitaliteitscoaching.

Ik, Jaap de Vries, ben ruim 15 jaar werkzaam als analytisch therapeutisch coach voor individuen, teams en organisaties. De basis van mijn methode is de analytische psychologie van Carl Jung, gecombineerd met de universele levenslessen en oefeningen uit Oosterse wijsheden, meditatie en de natuur. Ik gids mannen en vrouwen in hun proces, vaak tijdens een stevige wandeling in de buitenlucht.

Jaap is slechts een gids, een mede-avonturier. Hij lost niets voor je op, je doet zelf het ‘werk’……

Wat levert analytisch therapeutische coaching jou op?

Na een kort traject ben je in staat om

GroeneHartslag coaching voor vitaliteit samengevat

Wil je meer weten over onze werkwijze? Vraag je je af of onze vitaliteitscoaching passend is voor jou?

Neem contact op met Jaap