GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Voor jou

Ontelbare keren in je leven ben je als een rups die een mooie vlinder wordt. Denk maar aan hoe je als kind bij iedere transformatie een beetje meer volwassen werd. Al die transformaties zijn natuurlijke processen, die helemaal vanzelf gaan.
Maar wat als transformeren dit keer niet vanzelf gaat? Als de transformatie stokt? Dus als je voor moeilijkheden komt te staan waarvan je niet weet hoe je ermee om kan gaan? Je ontwikkeling blokkeert en de vlinder is onbereikbaar geworden.

Wake up call

Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom het je niet lukt om te transformeren en te groeien. Je verliest weer je baan, je relatie loopt weer stuk, je hebt onverklaarde lichamelijke klachten, je blijft je om onduidelijke redenen somber voelen of er is een ander obstakel in je leven gekomen dat maar niet uit de weg wil gaan. Hoe kom je verder? Hoe zorg je ervoor dat je niet blijft stilstaan, maar door kan groeien?
De eerste stap is misschien wel de belangrijkste: beschouw je problemen als een wake up call. (bij welke signalen) Leef niet over ze heen. Denk niet dat ze vanzelf wel over gaan. Of dat je je aanstelt. Neem je klachten serieus en beschouw ze als belangrijke signalen. Laat ze jou doen inzien dat jouw groeiproces ondersteuning nodig heeft.

In het transformatieproces gaat VERTROUWEN en VEILIGHEID boven alles, pas vanuit daar kunnen we gaan helen.
Het gaat over jou, een uniek persoon met een uniek verhaal en een unieke in-zichtvraag.

Bezieling & authenticiteit

Het doel van mijn analytische therapie en coaching is altijd dat jij in contact komt met je eigen lijf, bezieling en authenticiteit.

Doordat ik de kern van mijzelf heb ontdekt, kan ik nu écht vanuit mijzelf communiceren. Ik heb een open houding gekregen, waardoor ik goed en oprecht met anderen en met mijzelf contact kan maken. Ook heeft Jaap mij geleerd om keuzes te maken.
Eindelijk heb ik geleerd voor mijzelf te kiezen: ik durf assertief te zijn en tegelijkertijd hulp te vragen als ik die nodig heb.        Elwin

Kennismaken? Graag! Neem contact op voor een oriëntatiegesprek.