GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

De zeggingskracht van jouw dromen

Werken met dromen kan jou in contact brengen met diepere waarheden over jezelf en je relaties. Bij persoonlijke ontwikkeling maak ik gebruik van symbolen, kleuren, landschappen, dieren, mensen en ontmoetingen die tijdens een visualisatie of in een droom naar voren komen.

Een droom schudt wakker, confronteert en laat je genieten. De droom is het resultaat van een geheel aan transformatieprocessen die continu werkzaam
zijn, dag en nacht, vergelijkbaar met spijsverteringsprocessen (Hillenaar & Schonau)

Alleen de dromer weet wat de betekenis kan zijn

Er bestaat geen vaste betekenis van een droom. De droom komt meestal het duidelijkst aan het licht in een dialoog met een ander persoon. En die persoon kan ik voor jou zijn!

Ik sta jou bij om de droomconstructie een betekenis in een context te geven! Eigenlijk kan je zeggen dat de droom een transformatieactiviteit is en een interpersoonlijke mededeling aan jou.

Innerlijk oog
De droom is als het ware een innerlijk oog, een venster op jouw innerlijke wereld, de meest vrije van alle invallen, een vluchtige en intieme creatie met esthetische kenmerken.

Meer weten? Neem contact met mij op!

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.