GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Weilanddagen in de Randstad

Inspiratie opdoen?

Het NIEUWE KANTOOR, WAAR JE EENS IN DE ZOVEEL TIJD BENT, is de NATUUR. Dé plek voor ideeënuitwisseling, teambuilding, samenwerken én focus. Het is er groener, frisser, en onze koffie is beter!

Kom een dag in het weiland banjeren en ontdek hoe je al snel tot inspirerende ideeën komt. De sereniteit en de weidse vergezichten van het Groene Hart manen je hoofd tot kalmte.

Wij laten ondernemers, managers en adviseurs letterlijk of figuurlijk ‘in de klei’ ontdekken welke inspiratiebron de polder biedt voor persoonlijke en organisatorische veranderingsprocessen.

Wij bieden procesbegeleiding waarbij de beleving centraal staat. De sessies zijn inhoudelijk en hebben een workshopachtig karakter. Onze expertise zorgt voor zoektocht naar authenticiteit.

Een teamuitje kan bij ons meer zijn! Met onze strategische creativiteit en jouw realistische wensen realiseren wij optimale interne communicatie

Doelgericht het weiland in

Buiten vergaderen

Praten, overleggen, leren, luisteren, opleiden, trainen, confereren en delibereren hoeft niet in een onpersoonlijk congrescentrum of in de dagelijkse kantoorruimte. Een weilanddag (of dagdeel) is een fris alternatief. Relatief dicht bij huis bovendien, in de Randstad.

De weilanddag biedt uw bedrijf of organisatie de gelegenheid om te werken aan lange termijn visie, teambinding, jaarplannen, projectplannen, en de vertaling daarvan naar acties in de dagelijkse praktijk.

GroeneHartslag heeft ruime ervaring met groepscoaching en teambuildingsactiviteiten. Het creëeren van een grotere persoonlijke en collectieve betrokkenheid bij de doelstellingen van het bedrijf is een belangrijk speerpunt. Lees meer over onze achterliggende filosofie met betrekking tot mens, natuur en organisatie.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.