GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Samenzijn-thema: Teamwandeling: beleven en ontdekken

Het komt in veel vergaderzalen voor: gapende medewerkers die niet met elkaar in gesprek komen. Denk jij ook dat de bijeenkomsten in jouw organisatie anders kunnen?

Het NIEUWE KANTOOR, WAAR JE EENS IN DE ZOVEEL TIJD BENT, is de NATUUR. Dé plek voor ideeënuitwisseling, teamontwikkeling, samenwerken én focus. Het is er groener, frisser, en onze koffie is beter!

De kracht van de teamwandeling in het groen

Buiten zijn, in de natuur, brengt mensen in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Het bevordert de geestelijke ontspanning, waardoor jouw medewerkers meer open komen te staan voor reflectie en voor sociaal contact.

Een teamwandeling zorgt ervoor dat mensen authentieker met elkaar omgaan. Met behulp van onze deskundige begeleiding zorgen wij dat je team een aantal stappen verder komt. Jij bepaalt samen met ons hoe diepgaand de gesprekken zijn en waar de focus komt te liggen.

Werkwijze

Tijdens de wandeling wisselen de teamleden van plaats, zodat iedereen met elkaar in gesprek komt. Onderweg komt de groep verschillende opdrachten tegen: variërend van zoekopdrachten met GPS, reuzenbreinbrekers tot het gezamenlijk creëeren van een kunstwerk.

Wandelen, beleven en ontdekken

GroeneHartslag biedt een groot aantal werkvormen waarmee het programma van de teamwandeling kan worden ingevuld. Lees meer over deze outdooractiviteiten en creatieve coachingswerkvormen en bekijk de foto’s.

Tijdens de nabespreking met onze coach wordt er gereflecteerd aan de hand van vragen als:

Er wordt een verband gelegd met het gedrag op de werkvloer, waardoor de oefening een duurzaam effect heeft!

Resultaat

Het uiteindelijke resultaat is een respectvol en begripvol team, dat via een open communicatie effectief samenwerkt.

Bij de teamwandeling en opvolgende coachingmomenten wordt altijd maatwerk toegepast. Samen met jou bespreken we vooraf de aanpak. Waar liggen de knelpunten, moet er iets ‘losgemaakt’ worden? Ook zullen we overleggen of een follow-up gewenst is.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.