GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Powerkiten en indidvidueel mentaal coachen

Ervaar jij ook dat je niet zo goed kan signaleren of je moe bent? Of je iets wel of niet wilt? Kost het je moeite om naar je intuïtie te luisteren?

De kans is groot dat je lichaam, je verstand en je gevoel niet meer met elkaar in contact staan.
Als je lichaam je iets probeert te zeggen, hoor je het misschien niet!

Zo krijg je balans

Als je in contact staat met je lichaamswijsheid, dan ga je met vertrouwen op je gevoel af.
Gevoelens, emoties en lichaam sensaties vormen dan de leidraad. Op basis van deze signalen maak je keuzes die echt bij jou passen en voor een betere levensbalans zorgen. Zo makkelijk is het!

Geen contact met jezelf, hoe komt dat?

We leven in een tijd van snelheid, hectiek en automatisering, waarin we graag alles beredeneren en analyseren. We “zitten” eigenlijk de hele tijd in ons hoofd.

Een te volle agenda, drukte en stress zorgen ervoor dat we makkelijk het contact met onszelf kwijtraken. Maar bijvoorbeeld ook de iPod, smartphone, computergames en uiteraard de computer waarop voortdurend nieuwe e-mails en updates binnenkomen, zorgen dat we nauwelijks een moment met onszelf doorbrengen.

Vliegeren – Powerkiten

Vliegeren is niet iets dat je met je hoofd doet. Je doet het op je gevoel en met je hele lichaam. Ga je denken, dan stort de vlieger neer.

Even niet denken dus, maar lekker uitwaaien, de schone lucht inademen en spelen met de wind
Voelen wat de wind met de vlieger doet. Anticiperen met je lichaam en regie houden!

Al vliegerend is het makkelijker om vrijuit te praten. Over de dagelijkse beslommeringen, maar ook over de knelpunten net onder de oppervlakte. Of over de levensvragen die je bezighouden. De vlieger dient ook als metafoor in ons gesprek. Natuur, reflectie en bezinning komen hierbij samen.

Geef je over aan de kracht van de elementen en… ervaar welke opluchting dit geeft. Steeds opnieuw een bijzondere ervaring!

Voor wie ?

Juist voor jonge en stoere mensen die weinig in contact staan met hun gevoel is Vliegeren en coachen effectief. In mijn coachingsprogramma’s en trainingen is keer op keer gebleken dat praten over wezenlijke onderwerpen beter gaat bij een lichamelijke activiteit én in de natuur.

Er zijn professionele vliegers in verschillende maten beschikbaar. Van kleine eenvoudig bestuurbare vliegertjes tot tweelijns- en vierlijnsmatrassen!

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.