GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Oriënteringsworkshop: Genezen van onverklaarde lichamelijke klachten door liefdevolle aandacht

Binnenkort start de training: Genezen van onverklaarde lichamelijke klachten door liefdevolle aandacht. De officiële benaming van deze klachten is Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK).

Heb je over de training gelezen?,  maar weet je nog niet of deze training bij jou past op dit moment?  Deze praktijkgerichte oriënteringsworkshop stelt je in de gelegenheid  kennis te maken met trainer Jaap de Vries en de training.

Aan de hand van een opdracht maak je kennis met de werkwijze, theorie en de werkvormen van de training. Natuurlijk is er ook gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen.

Waar?

Deze oriënteringsworkshop vindt plaats in de trainingslocatie, Reeuwijkse Poort  114 in Reeuwijk.

Wanneer?

Binnenkort, nog nader te bepalen ivm Coronavirus maatregelen (code:  Ow. Zondag)

Tijd?

Volgt:  10:30 – tot circa 13:30 uur

Aanmelding

Vermeld bij je aanmelding de code van de dag die jij kiest. Na aanmelding ontvang je binnen enkele werkdagen een email met de bevestiging en een factuur. Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, is je plaats op de deelnemerslijst gereserveerd.
De workshop gaat door bij tenminste vier deelnemers.

Meer lezen over de training en de data

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.