GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Introductieworkshop: Ontrafel je eigen gecreëerde beeld

Aan de hand van drie tekeningen, naar aanleiding van concrete opdrachten, leer je meer over jezelf en jouw (onbewuste) drijfveren.
In 3 avonden of ochtenden ontdek je op zeer speelse en ontspannen wijze hoe je denkt, voelt en handelt. En ook hoe je dit om kunt zetten zodat je eindelijk durft, kunt en gaat doen wat je al zo lang wilt. En je leert op speelse wijze wat jou hierin vanuit jouw onbewuste tegenhoud.

De beeldende taal heeft betekenisvolle zeggingskracht!

Verbeelding

Mensen spreken, denken, voelen en handelen vanuit beelden. Hoe je iets ziet, is de manier waarop de geest informatie codeert, opslaat en verwerkt. Maar soms is dit niet altijd zoals het feitelijk is. Dan zijn jouw beelden vervormd en vertroebeld geraakt, door invloeden vanuit jouw jeugd of verleden.
Door gewoon met creatieve werkvormen bezig te zijn, leer je hoe je dingen ziet, met welke bril en met welk gevoel je tegen dingen aankijkt. Jaap leert je om goed naar jezelf te kijken en dingen anders en duidelijk te leren zien. Hierdoor kan heel veel duidelijk worden en nieuwe inzichten ontstaan. Het leert je anders te kijken en blokkades op te ruimen die jou niet helpen om jouw doelen te bereiken.

Veiligheid

En dat alles in een open sfeer van veiligheid en ontspannenheid. De cursus is wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld en verre van zweverig. Er wordt gewerkt vanuit delen van de psycho-analyse.

Je hoeft helemaal niet creatief te zijn, en niet te hoeven tekenen, laat staan een mooi resultaat te realiseren om deel te kunnen nemen.

Groep

Ik krijg nog wel eens de vraag of opmerking: “ik vind het lastig om in een groep te zijn”.
Mijn ervaring is dat na afloop van de bijeenkomst(en) ondanks de tegenzin die men in eerste instantie had, het groepsproces door de deelnemers als grootste winst was ervaren.
Waarom?
Je bent er eigenlijk maar voor één persoon, en dat ben JIJ. De andere deelnemers in de groep fungeren zuiver en alleen als spiegel. Jaap als begeleider heeft interactie met één van de deelnemers. JIJ en de andere deelnemers luisteren en zijn met hun eigen proces bezig. Op deze wijze krijg je veel sneller inzicht in hoe je ideeën en gevoelens jou kunnen belemmeren om stappen te zetten.

Wat leer je tijdens deze workshop

Planning

De komende workshops in Reeuwijk staan gepland op:

Inschrijven?

Meld je aan met de gewenste data (of Code).  Direct inschrijven

Twijfel?

Weet je niet of deze workshop of training het beste bij jou past op dit moment (wat ik me heel goed kan voorstellen). Neem dan contact met mij op voor een telefonische afspraak.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.