GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Interactieve lezing: “van Coronatijd naar vitaliteit”

Zo’n paar jaar geleden zijn we ingrijpende tijden ingegaan. Tijden die alles anders gaan maken. Virussen, klimaatverandering, oorlog en vluchtelingenstromen in onze directe omgeving zorgen voor diffuse gevoelens van verwarring, angst, onmacht, relatieproblemen, onverklaarde chronische pijnen, woede, onrust en spanningen!

Je mag van de overheid verwachten dat ze de juiste “gezonde maatregelen” in gaan zetten. In de praktijk blijkt dat als het om zorg voor mensen gaat, de overheid in gebreke blijft!
Te vaak doen politici ons geloven dat ze er voor jou zijn: “ga gerust slapen, wij lossen het wel op”. Daarmee worden wij in slaap gesust, afwachtend wat de buitenwereld voor ons gaat doen. De gevolgen hiervan zijn dat we afhankelijk, onzeker en apathisch worden! Dat maakt ons kwetsbaar!

Het is nodig dat we de veiligheid in onszelf gaan vinden!

Wat wij zijn vergeten is dat we zelf de factor moeten zijn voor verantwoordelijkheid en verandering. Dat we onszelf gaan aanspreken op onze kracht! Hoe dan?

Hoe kunnen we ons zelf toerusten op wat nu is en wat gaat komen?

Met deze lezing willen wij, Ramon en Jaap, een ieder uitnodigen eigen geestkracht op te bouwen. We presenteren een visie om je te verhouden tot de gevolgen van deze veranderende tijden. Samen verkennen we keuzes en mogelijkheden en wat nodig is om vitaal en weerbaar te zijn.

Aan de orde komen:

Interactie

Tijdens de bijeenkomst zorgen Ramon en Jaap voor uitwisseling van deelnemerservaringen.  Korte oefeningen zorgen voor persoonlijke beleving en een inspirerend samenzijn.

 Je visie zal alleen helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt. Quote van Carl Gustav Jung

Kom je ook?

Investeer in jezelf en schrijf je in! Het is natuurlijk ook een mooie kans om verbindingen aan te gaan en je netwerk uit te breiden.

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan met hoeveel personen je deel neemt. We sturen zo spoedig mogelijk een bevestiging.
Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de lezing niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere datums voorgesteld.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.