GroeneHartslag - Specialist in IK EN WIJ ontwikkeling
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Laat je doelgerichtheid zien

Wij bieden twee varianten van de klassieke werkvorm voor teamontwikkeling: boogschieten.

Boogschieten voor teams

Na enkele tips en trucs van de instructeur, kunnen de deelnemers direct zelf aan de slag. Er wordt geschoten met zogenaamde compoundbogen. Deze maken het voor iedereen gemakkelijk om te schieten, onafhankelijk van de spierkracht van de schutter.

Een schot in de roos is en blijft een uitdaging, maar je begint rustig met de opdracht om het blazoen te raken. Nadat alle deelnemers hebben kunnen experimenteren, begint de competitie. Ontdek de verborgen talenten van je collega’s en vergelijk jullie doelgerichtheid.

We sluiten de clinic af met een spectaculair schietsalvo op 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

Extra avontuurlijk: blind boogschieten

U heeft als organisator ook de keuze voor een clinic blind boogschieten. Hierbij gaan deelnemers met zijn tweeën het avontuur aan. Eén deelnemer krijgt een oogmasker op en maakt zich klaar om blind een eerste schot te lossen, de tweede deelnemer begeleidt hem of haar hierin.

Hoe communiceer je duidelijk naar de ander? Wie heeft de leiding en welke leiderschapsstijl wordt er gehanteerd? Durf je op de ander te vertrouwen? En durf je uiteindelijk, als de spanning is opgebouwd, daadwerkelijk ‘los’ te laten?

Teamcomponenten

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.