GroeneHartslag - Ontwikkeling, vrijheid, rust en ruimte
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenehartslag.nl

Jouw adem als medicijn

Bijna twee jaar COVID-19 heeft ons zo meer bewust gemaakt van het belang van een goede, normale ademhaling. Dat is een goede zaak, want ademhaling is belangrijk voor onze mentale en fysieke gezondheid. Ademen is niet alleen belangrijk om onze cellen van zuurstof te voorzien. Onderzoek toont dat het ook gelinkt is aan emoties en aan complexe processen in onze hersenen.

Angst, stress, angst, twijfel aan jezelf en slechte ademhalingsgewoonten richten grote schade aan!

Wanneer het gaat over het belang van een gezond adempatroon blijkt uit onderzoek dat de ademhaling direct toegang heeft tot het lichaam, je hoofd en je hart. Zo blijkt uit vele ervaringen dat door zelf de regie te nemen we de “sleutels” tot ons eigen welzijn deels gewoon in al in handen hebben!

Ademhaling trainen is goed voor lichaam en geest!

Maar wat is nou een goede ademhaling? Ademhalingstechnieken zijn er in alle soorten en maten! Tijdens mijn coaching sessies laat ik jou kennismaken met een specifieke techniek die je kunt inzetten per situatie.
Ademhalingstechnieken zijn in drie hoofdzaken te onderscheiden:

Overige tekst volgt

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.